Gyngehest mammut – perfekt til det stilfulde børneværelse

Mammutten et populært stykke babylegetøj til dit børneværelseVil man have det perfekte hjem, og har man man mindre børn, så er børneværelset også en vigtig del af ens indretning. Selvom det jo er børnene som benytter værelset mest så behøver man ikke at have Disney tapet på væggene, en Cars natbords lampe eller lyserøde prinsesse ting over alt. Du kan sagtens have et stilfuldt hjem og børneværelse i moderne nordisk design, og stadig have et børneværelse som dine børn elsker at lege i. Det er bare vigtigt at man så vælger det rette babyudstyr og møbler til værelset. Sidste uge så vi nærmere på bæreseler og hvor en bæresele er et vigtigt stykke babyudstyr for mange forældre. I dag kommer vi til at se nærmere på et rigtigt populært stykke børnelegetøj nemlig den smarte gyngehest mammut Neo, som også vil passe rigtigt godt ind i det stilfulde børneværelse.

Se mere: Hvorfor bruge en bæresele?

Hvem er mammutten Neo?

Neo er en gyngehest mammut som er produceret af det svenske firma Kids Concept, og er et af de hottest ting til et børneværelse lige for tiden. Den forhandlers i Danmark hos Danbaby.dk til en pris på cirka 1.000 kroner, hvilket jo er ret meget for en mammut gyngehest. Men sådan er det jo ofte med den slags design produkter. Kvalitet koster og vil man have det helt rigtige børneværelse, så må man betale for det.
Til sammenligning med en almindelige gyngehest i træ eller plastik, så er Neo faktisk ret livagtigt. Den har en flot lang pels som børnene elsker at rører ved, og de fleste børn er også rigtig glade for at gynge på det. Men det vigtigt er, at den med en højre på 61cm tager sig rigtigt godt ud på et moderne børneværelse. Personligt ville jeg ønske at mere babyudstyr og babylegetøj var lige så stilfuldt. Heldigvis går det den rigtige vej, men der er stadig lang vej igen.

Køb den her: Gyngehest Mammut fra Danbaby.dk

Fordele ved en gyngehest mammut

Bortset fra at den ser rigtig flot ud, og at dit barn vil elske at gynge på den, hvilke fordele er der så ved en sådan gyngehest? Er det bare et stykke børnelegetøj eller kan den også bruges til andet? Det er faktisk rigtig god grund til at overveje en gyngehest, hvad enten det er mammutten Neo, eller en billig plastik hest. Når de mindre børn leger og gynger på en sådan, så trænes både deres balance, men også deres motoriske sanser og balance. Så en gyngehest kan udover at være sjovt babylegetøj også være en god hjælp til dit barns udvikling. Der anbefales dog, at dit barn er over 18 måneder, før han eller hun bør benytte mammutten. Udover gyngehesten, fås også en trækdyrs mammut som er lidt i stil med lille Pers Bodil Kjær elefant, som for nogle år siden også var ganske populære. Nu om dage vælger de fleste dog en model som trækdyrs mammutten i stedet.

Er du stadig i tvivl om at et sådant pelsdyr vil være pænt på jeres børneværelse, så kig på dette billede:

gyngehest neo mammut